Muutaman viime vuoden aikana julkaistut kevyemmät POP-julkaisut ovat helmikuun ajan jäsentarjouksessa. Neljän laulun nuottivihkot POP1, POP2 ja POP3 myydään nyt 10 euron kappalehintaan (norm. 12 euroa/kpl)!

Lue lisää kokoelmista ja niiden sisällöstä:
POP1 – Kauniit ja rohkeat
POP2 – Nousu ja tuho
POP3 – Päivin ja öin

POP-julkaisut soveltuvat erityisesti vapaamuotoisemmille keikoille ja lauluyhtyekäyttöön. Nuotit sisältävät myös linkin stemmaäänitteisiin (osissa 1-2 laulettuna ja osassa 3 midinä). Tilaa siis tästä uutta käyttökelpoista ohjelmistoa vaikkapa vappulaulajaisiin ja kvartettikeikoille! Ennakkotietona kerromme myös, että sarjan neljäs osa, POP4 Minä ja hän ilmestyy myöhemmin tänä keväänä.

Alennushinnat ovat voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 28.2.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen samaa tuotetta myönnämme lisäksi -10 % lisäalennuksen! Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.