Kuten viime viikolla jouduimme järkytykseksemme ilmoittamaan, koronavirusepidemian ja hallituksemme asettamien rajoitusten vuoksi emme voi järjestää Helsinki Male Choir Weekendiä ja VII Kansainvälistä Leevi Madetoja -mieskuorokilpailua huhtikuussa 2020. Lähes päivittäin tiukentuvat rajoitukset ovat päättäneet myös kuorojen harjoitustoiminnan toistaiseksi.

Olemme kuitenkin aloittaneet välittömästi toimenpiteet tapahtuman siirtämiseksi. VII Kansainvälinen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailu järjestetään Musiikkitalossa 10.4.2021 ja mieskuorotapahtuma Helsinki Male Choir Weekend 9.-11.4.2021.

Tapahtuman siirto tarkoittaa osallistujille seuraavaa:
– Kilpailun osalta ilmoittautuminen on edelleen voimassa ja maksettu osallistumismaksu käytetään vuoden 2021 kilpailuun.
– Jos kuoro peruu ilmoittautumisensa kilpailuun 31.12.2020 mennessä, osallistumismaksu ja kilpailua varten toimitetut nuotit palautetaan kuorolle.
– Kuoro voi myös halutessaan tarkentaa kilpailuohjelmistoaan tai muita osallistujatietoja 31.12.2020 saakka.
– Kilpailun ilmoittautuminen myös avataan uudelleen lähiviikkoina, ilmoittautumisaika kestää vuoden 2020 loppuun saakka.
– Muuhun tapahtumaan ilmoittautuneiden ja osallistujapaketteja ja konsertti- ja ruokailulippuja varauslomakkeellamme varanneiden tulee ilmoittautua ja tehdä varaukset uudelleen. Näitä varauksia ei vielä ehditty laskuttaa kuoroilta tai toimittaa, joten palautuksia ei tästä myöskään synny. Ohjeistamme vielä kuoroja uusista varauksista erikseen lähempänä. Pidätämme tässä vaiheessa myös oikeuden esimerkiksi ruokailujen hintojen muutoksiin, mikäli Musiikkitalon hinnoittelussa tapahtuu muutoksia.
– Kuorojen tulee itse perua mahdolliset matka- ja majoitusjärjestelynsä tämän kevään osalta. Uusista majoitustarjouksista tiedotamme hieman myöhemmin.

Ohjeet lippuja Helsinki Male Choir Weekendin tilaisuuksiin Ticketmasterin kautta tai Musiikkitalon lipunmyynnistä ostaneille:
– Dreamland-avajaiskonsertti 17.4.2020: liput ovat suoraan käytettävissä Polyteknikkojen Kuoron Dreamland-konsertissa myöhemmin tänä vuonna, päivämäärä julkistetaan myöhemmin
– VII Kansainvälinen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailu 18.4.2020: lippujen hinta palautetaan ostajille ja uusi lipunmyynti kilpailun osalta alkaa keväällä 2021
– Helsinki Male Choir Weekendin gaalakonsertti 18.4.2020: liput ovat suoraan käytettävissä gaalakonsertissa 10.4.2021
Siirtyvien tilaisuuksien osalta rahat voi myös anoa palautettavaksi Ticketmasterilta: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006546017-Miten-toimin-jos-tilaisuus-siirtyy-

* * *

As we informed last week, due to the coronavirus outbreak and the restrictions by the Finnish government, we cannot organize Helsinki Male Choir Weekend and the VII International Leevi Madetoja Male Voice Choir Competition as planned in April. The limitations in Finland have got stricter almost daily and cancelled practically all choral activities in our country for now.

However, we have immediately started working with the event to be organized later. The VII International Leevi Madetoja Male Voice Choir Competition will be held at the Helsinki Music Centre on 10 April 2021 and the umbrella event Helsinki Male Choir Weekend on 9-11 April 2021.

The postponement of the event means:
– The registration to the competition is still valid and the participation fee will be used to the 2021 edition.
– The registration can be cancelled by 31 December 2020 free of charge; in such case, the participation fee would be refunded and the sheet music sent back to the choir.
– If the choir wishes to make changes in their repertoire or other participation documents, it is also possible until 31 December 2020.
– The registration to the competition will be re-opened in near future and it will be open until the end of 2020.
– The reservations of the participation packages, meals and concert tickets are no longer valid. We will open the reservation form again later this year and reserve the right to adjust the prices.
– The choir should cancel their reservations for travel and accommodation this year.