Liiton seuraavat Talvipäivät järjestetään Mikkelissä 23.–25.3.2018. Mukaan kutsutaan ennen kaikkea kokonaisia kuoroja ja lauluyhtyeitä, mutta myös yksittäiset laulajat ja kuorojen hallintoväki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Mikkelin keskeinen sijainti junaradan varrella mahdollistaa saapumisen tapahtumaan helposti lähes mistä päin Suomea vain.

Tapahtuman keskuspaikkana toimii Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli (Sointukatu 1), isäntäkuoron tehtävistä vastaa Mikkelin Mieslaulajat ja yhteistyötä tehdään myös Mikkelin Kaupunginorkesterin kanssa. Tapahtuman ohjelmaan sisältyy muun muassa lauluyhtyekilpailu, liittokokous, Mikkelin Kaupunginorkesterin konsertti, jäsenkuorojen hallintoväen tapaaminen, esiintymismahdollisuuksia niin vapaamuotoisesti kuin gaalakonsertissakin – karonkkaa ja yhteistä vapaa-aikaa unohtamatta.

Ilmoittautuminen Talvipäiville on alkanut sähköisen lomakkeen kautta osoitteessa https://goo.gl/forms/5tDiBRqyIYoHMcly2 . Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2018. Lauluyhtyekilpailuun ilmoittaudutaan erikseen omalla lomakkeella.

Talvipäivien osallistumismaksu on 69 euroa henkilöltä ja siihen sisältyy koko lauantaipäivän 24.3.2018 ohjelma, ruokailut (lounas ja karonkkaillallinen) sekä vapaa pääsy lauluyhtyekilpailun yleisöön ja gaalakonserttiin. Perjantai-illan konserttiliput ovat myynnissä erikseen, lippujen hinta ja konsertin ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Lue lisää tapahtuman ohjelmasta ja aikataulusta: www.mieskuoro.fi/tapahtumat/talvipaivat-2018/