Mitä joululahjaksi mieskuorolaisille ja mieskuorolaulun ystäville? Liiton toimistosta saat lahjat pukinkonttiin tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Mieskuorolaulun ystävälle: Suomen rakkain mieskuorolaulu -livelevy sisältää kaikkien aikojen rakkaimmat mieskuorolaulut Sibeliuksesta Kuulaan, Madetojasta Palmgreniin ja Rautavaarasta Bergmaniin. Rakkaimpia mieskuorolauluja tulkitsee maamme mieskuorojen parhaimmisto yhdessä ja erikseen, ja levyn huipentaa kaikkien aikojen rakkain suomalainen mieskuorolaulu, Sibeliuksen Finlandia-hymni lähes 1 500 laulajan suurkuoron voimin. Levyn hinta joulutarjouksena vain 10 euroa/kpl (norm. yksittäin 15 euroa)!

Kenelle tahansa mieskuorolaiselle: liiton jäsenmerkki eli arkimerkki pikkutakin liepeessä kertoo sitoutuneisuudesta harrastukseen. Tällä merkillä voit muistaa tänä syksynä riviin tulleita uusia laulajia tai vaikka kerralla koko kuoroa aktiivisen toimintavuoden jälkeen. Jäsenmerkin joulutarjoushinta on 5 euroa/kpl (norm. 6,50 euroa)!

Pitkäaikaiselle aktiiville: liiton logolla varustetut snapsilasit sopivat mainiosti monivuotisen kantavan voiman huomiointiin. Hanki siis kuuden lasin paketti laulajalle, joka on paikalla jokaisissa harjoituksissa tai vastaa ansiokkaasti vaikkapa kuoron nuotistosta. Snapsilasipaketin tarjoushinta on 30 euroa/6 kpl (norm. 35 euroa)!

Naistoimikunta-aktiiville tai puolisolle: kukkoriipus on näyttävä koru tärkeälle naiselle. Riipuksella voit muistaa niin naistoimikunta-aktiiveja kuin kotijoukkojakin. Riipus on nyt myynnissä tarjoushintaan vain 50 euroa/kpl (norm. 60 euroa)!

Alennushinnat ovat voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 17.12.2018 mennessä tehtyihin tilauksiin, ja tähän päivään mennessä tehdyt tilaukset ehtivät perille ennen joulua. Tuotteiden tilaukset liiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.