Joulukuussa moni kaipaa hiljentymistä kaikkein perinteisimpien laulujen äärelle, ja erityisesti juuri mieskuorojen itsenäisyyspäivä- ja joulukonsertit vetävät yleisöä vuodesta toiseen. Vuoden viimeiseksi jäsentarjoukseksi sopiikin mainiosti Suomen rakkain mieskuorolaulu -levy, jolle on koottu kaikki rakkaimmat mieskuorolaulut maamme eturivin mieskuorojen ja tuhatpäisen suurkuoron esittäminä. Levy on äänitetty Helsingin Musiikkitalossa keväällä 2013 esitetyssä samannimisessä konsertissa. Levyn saat nyt tarjoushintaan 10 euroa/kpl (norm. jäsenhinta 12 euroa, muille 15 euroa) ja teet samalla hyvää: jokaisesta myydystä levystä ohjataan 1 euro suoraan Tulevaisuusrahastoomme poika- ja nuorten miesten kuorojen tukemiseen. Osta siis vaikka useampi itselle ja pukinkonttiin! Lue lisää ja tutustu levyn sisällykseen: http://mieskuoro.fi/project/suomen-rakkain-mieskuorolaulu/

Levyn kantta koristaa Esko Kumpusen suunnittelema Mieskuorolaulun peruskallio – Sibelius, Kuula, Madetoja ja Palmgren. Samalla kuvalla varustettua t-paitaa on vielä varastossamme jäljellä M- ja XL-kokoja, ja alensimme niiden hintaa nyt pysyvästi 10 euroon kappaleelta (aiemmin 15 euroa). T-paita on laadukas musta Fruit of the Loom Valueweight -malli. Hanki siis pikkurahalla oma peruskalliosi!

Alennushinta on voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 1.1.2020 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 10 kpl tilauksiin samaa tuotetta myönnämme lisäksi 10 % lisäalennuksen. Viimeistään 16.12.2019 tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille, toimistoltamme tuotteita voi noutaa vielä 18.12.2019 saakka ennen kuin suljemme ovet joulunpyhiksi. Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, WhatsApp-viestillä 050 375 2248, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.