Suomen Mieskuoroliiton kesäkurssit järjestetään jälleen Joutsenon Opistolla juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kesäkurssivalikoima sisältää seuraavat kurssit:

26.-28.6.2019 kuoronjohtokurssi vasta-alkajille ja jo kuoronjohtokokemusta hankkineille, kouluttajana Timo Lehtovaara
28.-30.6.2019 merkkilaulukurssi (perus-, taito- ja mestarimerkkilaulut), kouluttajat julkistetaan myöhemmin
26.-30.6.2019 edustuskuoro Liiton Miesten harjoitusperiodi, kouluttajana taiteellinen johtaja Paavo Hyökki ja stemmaviskaalit Kristian Heberg ja Petteri Parkkila (osallistuminen edellyttää hyväksyttyä koelaulua, lisätietoja: www.liitonmiehet.fi )

Lisätietoa kursseista ja osallistumismaksut julkistetaan ja ilmoittautuminen alkaa vuoden 2019 alussa. Tervetuloa oppimaan uutta ja viihtymään hyvässä mieskuoroseurassa idylliselle Joutsenon Opistolle!