Suomen Mieskuoroliiton kesäkurssit järjestetään jälleen Joutsenon Opistolla juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kesäkurssivalikoima sisältää seuraavat kurssit:

Kuoronjohtokurssi 26.–28.6.2019

Kuoronjohtokurssi on suunnattu vasta-alkajille ja jo kuoronjohtokokemusta hankkineille. Kouluttajana toimii Timo Lehtovaara, ja kurssin opiskelijat pääsevät myös työskentelemään edustuskuoro Liiton Miesten kanssa. Kurssi alkaa keskiviikkona klo 15 ja päättyy päätöskonserttiin perjantaina klo 15. Kurssin hinta on täysihoidolla 220 euroa ja ilman majoitusta ja aamiaista 175 euroa. Ilmoittautuminen 26.5.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella: https://goo.gl/forms/xapVQqeTQqP03QQk2

Merkkilaulukurssi 28.–30.6.2019

Perinteisellä merkkilaulukurssilla koulutetaan perus- ja taitomerkkilauluja niin yksittäisille laulajille kuin isommille ryhmille samasta kuorosta, mestarimerkkilauluja lähtökohtaisesti vain valmiille kvarteteille. Kurssille voi tulla vasta harjoittelemaan merkkikokonaisuutta tai kertaamaan jo suoritettua merkkiä, kurssin päätteeksi on myös mahdollisuus merkkisuorituksiin. Kouluttajina toimivat Anneli Julén, Timo Lehtovaara ja Mari Sillanpää. Kurssi alkaa perjantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina klo 15. Merkkilaulukurssin hinta on täysihoidolla 299 euroa ja ilman majoitusta ja aamiaista 240 euroa. Ilmoittautuminen 26.5.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella: https://goo.gl/forms/CwB7blI79ammF8ak2

Teppo Lampelan laulutunnit 29.–30.6.2019

Kurssiviikonlopun aikana on mahdollisuus arvostetun kontratenorin ja laulupedagogin Teppo Lampelan yksityistunteihin. Laulutunnit eivät sisälly kurssien osallistumismaksuun vaan niistä laskutetaan erikseen 40 euroa/30 minuuttia. Laulutunteia voi varata kurssien ilmoittautumislomakkeilla tai ottamalla yhteyttä liiton toimistoon. Laulutunnit toteutuvat vain, jos ilmoittautuneita on etukäteen riittävästi.

Kurssiviikon aikana järjestetään myös edustuskuoro Liiton Miesten harjoitusperiodi. Tervetuloa oppimaan uutta ja viihtymään hyvässä mieskuoroseurassa idylliselle Joutsenon Opistolle!