Suomen Mieskuoroliiton kesäkurssit järjestetään jälleen ensi kesänä Joutsenon Opistolla juhannuksen jälkeisellä viikolla. Tällä hetkellä valmistelemme kurssin järjestämistä normaaliin tapaan, mutta lopullisen varmistuksen kurssien toteutumisesta saamme touko-kesäkuun vaihteessa. Mikäli kurssit päätettäisiin perua, ilmoittautuneille ei aiheudu peruutuksesta kustannuksia.

Perinteisellä merkkilaulukurssilla 26.–28.6.2020 koulutetaan perus- ja taitomerkkilauluja niin yksittäisille laulajille kuin isommille ryhmille samasta kuorosta. Mestarimerkkilauluja koulutetaan lähtökohtaisesti vain valmiille kvarteteille. Kurssille voi tulla vasta harjoittelemaan merkkikokonaisuutta tai kertaamaan jo suoritettua merkkiä, kurssin päätteeksi on myös mahdollisuus merkkisuorituksiin. Kouluttajina toimivat liiton musiikkilautakunnan jäsenet ja mieskuorojen johtajat Anneli Julén, Mari Sillanpää ja Visa Yrjölä. Arvostettu laulupedagogi, kontratenori Teppo Lampela antaa myös tuttuun tapaan yksinlaulutunteja kurssin aikana (40 euroa/30 min). Kurssi alkaa perjantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina klo 15.

Merkkilaulukurssin hinta on täysihoidolla 307 euroa ja ilman majoitusta ja aamiaisia 247 euroa. Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella viimeistään 31.5.2020: https://forms.gle/dxSTwmiV7rM2LZRN7

Kesäkursseilla järjestetään myös edustuskuoro Liiton Miesten harjoitusperiodi 24.–28.6.2020, ja merkkilaulukurssin osallistujien on myös mahdollista suorittaa koelaulu Liiton Miesten riveihin. Tervetuloa oppimaan uutta ja viihtymään hyvässä mieskuoroseurassa idylliselle Joutsenon Opistolle!