Liiton merkkilaulukurssi järjestetään jälleen 30.6.-2.7.2023 Oriveden Kampuksella. Kurssilla harjoitellaan perus- ja taitomerkkien sekä serenadimestarin merkin ohjelmistoa, ja mukaan voi tulla niin yksittäisenä laulajana kuin isommallakin joukolla omasta kuorosta tai vaikka kvartetin voimin.

Kurssi on avoin kaikille miesäänisille laulajille. Perus- ja taitomerkkejä voivat kuitenkin suorittaa vain Suomen Mieskuoroliiton jäsenkuorojen laulajat ja lisäksi serenadimestarin merkkejä muiden Sulasoliin kuuluvien kuorojen miesääniset laulajat.

Kurssi alkaa pe 30.6. klo 11 ja päättyy päätöskonserttiin su 2.7. klo 15. Kurssille voi tulla viimeistelemään tai kertaamaan jo hallitsemaansa merkkikokonaisuutta tai vasta opettelemaan uutta ohjelmistoa. Kurssilla on myös mahdollisuus kvartettilauluun ja tenttisuorituksiin oman stemmansa hallitseville. Orivedellä järjestetään samalla myös edustuskuoro Liiton Miesten harjoitusperiodi konsertteineen, ja asianmukaiset grillaukset ja lauantaisauna kuuluvat myös vapaa-ajan ohjelmaan.

Kurssin kouluttajina toimivat liiton musiikkilautakunnan jäsenet, ja kurssin aikana on mahdollisuus myös laulupedagogi, kontratenori Teppo Lampelan laulutunteihin erillisestä kustannuksesta.

Kurssin hinta on majoituksella 2hh 279 euroa, majoituksella 1hh 299 euroa ja ilman majoitusta 209 euroa, ja ilmoittautua voi 7.6.2023 saakka sähköisellä lomakkeella: https://forms.gle/9RbTCVrTmj8B79x66