Kesäkuun jäsentarjouksena mieskuorotekstiilit tasahinnoin: hellekeleihin sopivat t-paidat vain 10 euroa/kpl (norm. 15 euroa/kpl) ja viileämpiin iltoihin Madetoja-hupparit 20 euroa/kpl (norm. 22 euroa/kpl)!

Liiton mustia t-paitoja on saatavilla kolmella eri silkkipainatuksella:
sininen Mieskuorossa on munaa! (miesten koot S–XXXL, naisten koot S–XL)
harmaa Mieskuorolaulun peruskallio! (miesten koot M ja XL)
oranssi Madetoja (miesten koot S-XL)
T-paidat ovat laadukkaita Fruit of the Loom Valueweight -paitoja.

Oranssissa vetoketjullisessa hupparissa on musta Madetoja-painatus edessä ja takana. Huppari on kevyt Fruit of the Loom Lightweight -tuote, koot M-XXL.

Osaa tuotteista on saatavilla tiettyjä kokoja vain pieniä määriä. Alennushinnat on voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 30.6.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen myönnämme lisäksi -10 % lisäalennuksen! Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.