Suomalainen kuorotoiminta on toistaiseksi pysähdyksissä koronavirusepidemian ja siihen liittyvien rajoitteiden vuoksi. Suomen Mieskuoroliitto tarjoaa kuitenkin runsaasti mahdollisuuksia mieskuoro-ohjelmiston itseopiskeluun myös näinä poikkeuksellisina aikoina, ja parhaiten tuet myös liiton tulevaa toimintaa jatkamalla tuotteittemme tilauksia normaalisti. Tuotemyyntimme toimii normaaliin tapaan postin välityksellä, ja tuotteita on edelleen mahdollista ostaa myös toimistoltamme Helsingin Kannelmäestä. Toimistomme pyrkii kuitenkin soveltuvin osin hyödyntämään myös etätyötä, joten sovi vierailusta toimistolla etukäteen puhelimitse, WhatsAppissa, sähköpostitse tai FB-sivumme kautta (yhteystiedot alla).

Tarjoamme toukokuun loppuun saakka jäsenillemme erikoistarjouksen kaikista merkkisuorituksiin tähtäävistä julkaisuistamme:

Perusmerkkilaulut ja Taitomerkkilaulut 19 euroa/kpl (norm. jäsenhinta 24 euroa)
Mestarimerkkilaulut 19 euroa/kpl (norm. jäsenhinta 28 euroa/kpl)
Serenadeja 19 euroa/kpl (norm. jäsenhinta 24 euroa/kpl)
Perus- ja Taitomerkkilaulujen stemmalevyt T1, T2, B1 tai B2 15 euroa/kpl (norm. jäsenhinta 17 euroa/kpl)

Myös Mestarimerkkilauluista ja Serenadeista on koottu Spotify-soittolistat harjoittelun tueksi:
Mestarimerkkilaulut – https://open.spotify.com/playlist/3NvEFO8iKDoZUJ9BeDnsjP?si=jkIWVGm6Q6-CaaIQYzWr9w
Serenadeja – https://open.spotify.com/playlist/6XxgR3yngG3Nlna3Eph7FM?si=xEk-B4q8RkaT_dfci6b2Tw

Tämänhetkisen tiedon mukaan myös Joutsenon merkkilaulukurssi 26.-28.6.2020 on toteutumassa normaalisti, joten merkkikokonaisuuksien harjoitteluun on aikaa Joutsenoa silmällä pitäen hieman yli kolme kuukautta. Lisätietoa merkkilaulukurssista sekä linkki ilmoittautumiseen löytyy täältä: http://mieskuoro.fi/joutsenonkesa2020/

Alennushinnat ovat voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 31.5.2020 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen lisäksi -10 % lisäalennus! Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi, WhatsAppissa 050 375 2248 tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus, ja tuotteet voi myös noutaa toimistoltamme Helsingin Kannelmäestä (sovi kuitenkin noutoajasta etukäteen).