Koronaviruspandemia on vaikuttanut merkittävästi myös liiton toimintaan, kun kuorotoiminta on käytännössä ollut pysähdyksissä maaliskuusta saakka. Kuorotapahtumia ei ole voinut järjestää ja niiden toteutuminen on myös alkavalla kaudella epävarmaa, ja liiton varainhankinnan kulmakivien, nuottijulkaisujen ja huomionosoitustuotteiden myynti on myös notkahtanut merkittävästi.

Voit tukea toimintaamme liittymällä liiton kannattajajäseneksi. Tarjoamme nyt kannattajajäseneksi liittyville loppuvuoden 2020 puoleen hintaan eli vain 50 eurolla (norm. 100 euroa/vuosi) ja lisäksi 75-vuotisjuhlalogolla varustetun kangasmerkin kiitokseksi kaupan päälle!

Suomen Mieskuoroliiton kannattajajäseneksi voi liittyä joko henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö. Lue lisää ja täytä liittymislomake: https://forms.gle/3BoCJSnBm62wFgDA9

Kannattajajäseneksi liittyvä henkilö tai yhteisö sitoutuu maksamaan voimassa olevan kannattaja- tai ainaiskannattajajäsenmaksun. Kannattajajäsenyys jatkuu automaattisesti ja kannattajajäsenmaksu laskutetaan vuosittain tammikuun alussa, ellei kannattajajäsen irtisano jäsenyyttä edellisen vuoden loppuun mennessä. Ainaiskannattajajäsenmaksu (1000 euroa vuonna 2020) laskutetaan vain kerran.

Liiton kannattajajäsenenä olet mukana varmistamassa liiton aktiivisen toiminnan myös tulevaisuudessa, asiantuntijapalvelut poikkeustilanteissakin sekä monipuoliset mieskuorotapahtumat ja -koulutukset, kunhan koronatilanne ne jälleen sallii.Kannattajajäsenille lähetetään liiton jäsenkirjeet ja muita tiedotteita toiminnasta, mikäli kannattajajäsen on antanut tähän luvan. Kannattajajäsenille voidaan myös tarjota erityisetuja liiton palveluista ja tuotteista. Liiton myyntituotteiden jäsenhinnat koskevat myös kannattajajäseniä.

Mustan kudotun kangasmerkin kuumaprässättävällä liimataustalla voi ostaa myös erikseen 8 euron kappalehintaan liiton toimistosta (toiminnanjohtaja@mieskuoro.fi tai puh. 050 375 2248). Merkit toteutettiin kesällä osana liiton tukituotekokonaisuutta yhteistyössä IDÉ House of Brandsin kanssa. Jos olet kiinnostunut kangasmerkillä varustetuista t-paidoista, pikeepaidoista ja huppareista vaikkapa lisäksi kuoron omalla painatuksella tai brodeerauksella, pyydä tarjous liiton toimistosta!

Liiton kannattajajäsenenä mahdollistat muun muassa tällaiset tapahtumat tulevaisuudessakin: kuvassa karonkkaväkeä VI Kansainvälisen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailun karonkassa Tampereella huhtikuussa 2015. Kuva: Markku Pihlaja.