Lokakuussa vietetään Oktoberfesteja niin Münchenissä kuin muuallakin maailmassa, ja myös liittomme järjestää Suomen äänekkäimmän Oktoberfestin Tampereella 12.10.2019. Juomalaulut ovat oleellinen osa juhlintaa, ja tarjoammekin nyt liiton Juomalauluja II -nuottikokoelman lokakuun jäsentarjouksena vain 20 euron kappalehintaan (norm. jäsenhinta 24 euroa).

Juomalauluja II sisältää yksissä kansissa 49 kosteisiin tunnelmiin sopivaa laulua. Julkaisu sisältää kaikki perinteisimmät juomalaulut: ne, jotka opetellaan karonkoissa korvakuulolta, ja ne, jotka ovat jo tuttuja liiton merkkilauluista. Muutamat uudemmat hyviksi havaitut juomalaulut ovat myös mahtuneet mukaan täydentämään kokonaisuutta. Kokoelmasta löytyykin sopivaa laulettavaa koko illaksi aina tervetulomaljasta illan viimeisiin hyvästeihin. Kokoelman sisällyksen löydät täältä: http://mieskuoro.fi/project/juomalauluja-ii/

Tarjoushinta on voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 31.10.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen myönnämme lisäksi -10 % lisäalennuksen! Nuottikokoelmien tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon paikan päällä, puhelimitse 010 8200 236, WhatsApp-viestillä 050 375 2248, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.