Maaliskuun 30. päivänä tulee kuluneeksi 75 vuotta Suomen Mieskuoroliiton virallisesta perustamispäivästä. Aloite mieskuorojen oman erikoisliiton perustamisesta Sulasolin alaisuuteen tehtiin jo 29.5.1943, mutta vasta vuonna 1945 liitolle saatiin säännöt ja ensimmäinen puheenjohtaja, Ilmari “Immu” Kalkkinen.

Mieskuorolaisuus oli jo liittomme perustajille elämäntapa, ja liiton 75-vuotista historiaa kunnioittaaksemme maaliskuun jäsentarjouksena onkin liiton elämäntapamerkki vain 29 euroa/kpl (norm. 35 euroa). Tämä todellisen mieskuorolaisen merkki voidaan myöntää kuoron anomuksesta kaikille liiton jäsenkuoroissa ja poikakuoroissa yhteensä vähintään 25 vuotta laulaneille. Onko riveissänne vaikkapa pitkäaikainen solisti, oman stemmansa kantava voima tai kuoron käytännön järjestelyitä ansiokkaasti hoitanut työmyyrä, jonka haluaisitte palkita? Elämäntapamerkin myöntäminen ei edellytä hallinnollisia ansioita tai liiton laulajamerkin suorittamista. Anomuslomake ja myöntökriteerit löytyvät täältä: http://mieskuoro.fi/project/elamantapamerkki/

Tarjous on voimassa kaikkiin 2.-31.3.2020 anottuihin elämäntapamerkkeihin. Merkkejä myönnetään vain jäsenyhdistyksen anomuksesta kuoron jäsenille, ja anomukset tulee lähettää liiton toimistoon sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus, ja merkit kunniakirjoineen voi myös noutaa toimistoltamme Helsingin Kannelmäestä (avoinna pääsääntöisesti arkisin klo 9.30-15, sovi kuitenkin noutoajasta etukäteen).