Merkkilaulukoulutukset keväällä Kouvolassa ja Seinäjoella

Järjestämme ensi keväänä kaksi liiton merkkilaulujen koulutusviikonloppua: ensimmäisen Kouvolassa 26.–27.1.2019 ja toisen Seinäjoella 23.–24.3.2019. Pääkouluttajina toimivat liiton musiikkilautakunnan jäsenet: Kouvolassa Mieskuoro Eugan ja Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien taiteellinen johtaja Visa Yrjölä ja Seinäjoella Kokkolan Lauluveikkojen taiteellinen johtaja Mari Sillanpää.

Koulutuksissa keskitytään ennen kaikkea liiton perusmerkkikokonaisuuteen ja kurssien päätteeksi on myös mahdollisuus merkkisuorituksiin. Koulutukset ovat avoimia kaikille, mutta laulajamerkkejä voivat suorittaa ainoastaan liiton jäsenkuorojen laulajat.

Koulutusten ilmoittautuminen on alkanut! Koulutuksen hinta on 25 euroa/hlö sisältäen koulutuksen ja mahdollisuuden osallistua merkkitenttiin. Osallistujat vastaavat itse ruokailu- ja mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista. Ilmoittautuminen päättyy Kouvolan osalta 13.1.2019 ja Seinäjoen osalta 10.3.2019 sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://goo.gl/forms/EszH2AMSfIzryKID3 Koulutuksen paikka ja tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.