Järjestämme liiton merkkilaulujen koulutusviikonlopun Seinäjoella 23.–24.3.2019. Kurssin pääkouluttajana toimii liiton musiikkilautakunnan jäsen, Kokkolan Lauluveikkojen taiteellinen johtaja Mari Sillanpää.

Koulutuksessa keskitytään ennen kaikkea liiton perusmerkkikokonaisuuteen ja kurssin päätteeksi on mahdollisuus merkkisuorituksiin. Koulutus ovat avoimia kaikille, mutta laulajamerkkejä voivat suorittaa ainoastaan liiton jäsenkuorojen laulajat.

Koulutuspaikkana on Marttilan koulu, Kirkkokatu 9, Seinäjoki. Koulutus alkaa lauantaina 23.3. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 24.3. klo 14, jonka jälkeen halukkaat voivat vielä suorittaa merkkejä. Koulutuksen hinta on 25 euroa/hlö sisältäen koulutuksen ja mahdollisuuden osallistua merkkitenttiin. Osallistujat vastaavat itse ruokailu- ja mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista. Ilmoittautuminen päättyy 10.3.2019 sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://goo.gl/forms/EszH2AMSfIzryKID3

Vastaavanlainen merkkilaulukoulutus järjestetään myös Visa Yrjölän johdolla Kouvolassa 26.–27.1.2019.