Järjestämme liiton merkkilaulujen koulutusviikonlopun Seinäjoella 23.–24.3.2019. Kurssin pääkouluttajana toimii liiton musiikkilautakunnan jäsen, Kokkolan Lauluveikkojen taiteellinen johtaja Mari Sillanpää.

Koulutuksessa keskitytään ennen kaikkea liiton perusmerkkikokonaisuuteen ja kurssin päätteeksi on mahdollisuus merkkisuorituksiin. Koulutus on avoin kaikille, mutta laulajamerkkejä voivat suorittaa ainoastaan liiton jäsenkuorojen laulajat.

Koulutuspaikkana on Marttilan koulu (Kirkkokatu 9, Seinäjoki). Koulutus alkaa lauantaina 23.3. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 24.3. klo 14, jonka jälkeen halukkaat voivat vielä suorittaa merkkejä. Koulutuksen hinta on 25 euroa/hlö sisältäen koulutuksen ja mahdollisuuden osallistua merkkitenttiin. Osallistujat vastaavat itse ruokailu- ja mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista. Ilmoittautuminen päättyy 10.3.2019 sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://goo.gl/forms/EszH2AMSfIzryKID3

Koulutuksen osallistujia varten on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoesta (Kauppatori 3, Seinäjoki). Majoitushinnat ovat 1hh 94 euroa ja 2hh 114 euroa. Huonehinnat sisältävät aamiaisen noutopöydästä. Varaukset tulee tehdä 22.2.2019 mennessä joko netistä www.sokoshotels.fi tai suoraan hotelliin puh. 010 7647 000, vaakuna.seinajoki@sok.fi tunnuksella “BMieskuoroliitto”.

Vastaavanlainen merkkilaulukoulutus järjestetään myös Visa Yrjölän johdolla Kouvolassa 26.–27.1.2019.