Järjestämme liiton merkkilaulujen koulutusviikonlopun Kouvolassa 26.–27.1.2019. Kurssin pääkouluttajana toimii liiton musiikkilautakunnan jäsen, Mieskuoro Eugan ja Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien taiteellinen johtaja Visa Yrjölä.

Koulutuksessa keskitytään ennen kaikkea liiton perusmerkkikokonaisuuteen, ja kurssin päätteeksi on mahdollisuus merkkisuorituksiin. Koulutus on avoin kaikille, mutta laulajamerkkejä voivat suorittaa ainoastaan liiton jäsenkuorojen laulajat.

Koulutuspaikkana on Lehdokin seurakuntakoti (Madekuja 1, Kouvola). Koulutus alkaa lauantaina 26.1. klo 11 ja päättyy sunnuntaina 27.1. klo 14.30. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus merkkisuorituksiin. Koulutuksen hinta on 25 euroa/hlö sisältäen koulutuksen ja mahdollisuuden osallistua merkkitenttiin. Osallistujat vastaavat itse ruokailu- ja mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista. Ilmoittautuminen päättyy 13.1.2019 sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://goo.gl/forms/EszH2AMSfIzryKID3

Koulutuksen osallistujia varten on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolaan (Hovioikeudenkatu 2, Kouvola). Majoitushinnat ovat 1hh 89 euroa ja 2hh 109 euroa, lisävuode 20 euroa/hlö. Huonehinnat sisältävät runsaan aamiaisen noutopöydästä, asukassaunan ja kuntosalin käytön. Tarjoushintaan ei voi yhdistää muita tarjouksia tai kanta-asiakasohjelmia. Varaukset tulee tehdä 22.1.2019 mennessä puhelimitse 010 7839 101 tai sähköpostilla reception.kouvola@sokoshotels.fi tunnuksella “Suomen Mieskuoroliitto”.

Vastaavanlainen merkkilaulukoulutus järjestetään myös Mari Sillanpään johdolla Seinäjoella 23.–24.3.2019.