Järjestämme liiton merkkilaulujen koulutusviikonlopun Kouvolassa 26.–27.1.2019. Kurssin pääkouluttajana toimii liiton musiikkilautakunnan jäsen, Mieskuoro Eugan ja Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien taiteellinen johtaja Visa Yrjölä.

Koulutuksessa keskitytään ennen kaikkea liiton perusmerkkikokonaisuuteen, ja kurssin päätteeksi on mahdollisuus merkkisuorituksiin. Koulutus ovat avoin kaikille, mutta laulajamerkkejä voivat suorittaa ainoastaan liiton jäsenkuorojen laulajat.

Koulutuspaikkana on Lehdokin seurakuntakoti, Madekuja 1, Kouvola. Koulutus alkaa lauantaina 26.1. klo 11 ja päättyy sunnuntaina 27.1. klo 14.30. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus merkkisuorituksiin. Koulutuksen hinta on 25 euroa/hlö sisältäen koulutuksen ja mahdollisuuden osallistua merkkitenttiin. Osallistujat vastaavat itse ruokailu- ja mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista. Ilmoittautuminen päättyy 13.1.2019 sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://goo.gl/forms/EszH2AMSfIzryKID3

Vastaavanlainen merkkilaulukoulutus järjestetään myös Mari Sillanpään johdolla Seinäjoella 23.–24.3.2019.