Suomen Mieskuoroliiton mestarimerkin suoritusmahdollisuus järjestetään Espoossa keskiviikkona 31.10.2018. Tenttitilaisuus on avoin kaikille Suomen Mieskuoroliiton jäsenille, jotka hallitsevat mestarimerkkikokonaisuuden laulut suoritusohjeissa esiteltyjen vaatimusten mukaisesti ja ovat aiemmin suorittaneet liiton perus- ja taitomerkin. Tenttiin voivat osallistua myös yksittäiset laulajat.

Tenttiin tulee ilmoittautua liiton toimistoon 8.10.2018 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja@mieskuoro.fi tai puhelimitse 010 8200 236. Samalla liiton toimistoon tulee toimittaa myös valinnaisten mestarimerkkitasoisten laulujen nuotit hyväksyttäviksi. Tenttiin osallistujat hyväksytään stemmoittain ilmoittautumisjärjestyksessä; koska tentti suoritetaan kvarteteittain, joissakin stemmoissa voi olla enemmän tilaa kuin toisissa. Tenttipäivän aikataulu ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Mikäli omassa kuorossasi on suunnitteilla mestarimerkin suoritus isommalla joukolla ja haluatte järjestää oman tenttitilaisuuden, ota hyvissä ajoin yhteyttä liiton toimistoon käytännön järjestelyistä sopimiseksi.