Oktoberfest Tampereella 6.10.2018

Liitto järjestää tänä syksynä Suomen äänekkäimmän Oktoberfestin päätapahtuman Tampereella yhteistyössä Mieskuoro Laulajien kanssa. Tapahtuma toteutetaan lauantai-iltana 6.10.2018 klo 18 alkaen, ja tapahtumapaikkana on Mieskuoro Laulajien Laulumaja (Takojankatu 1). Suomen äänekkäintä Oktoberfestiä vietetään perinteiseen tapaan ruuan, juoman, mieskuorolaulun ja hyvän seuran merkeissä. Mukaan voi tulla yksin tai isommalla porukalla ja ilman muuta kaikki mieskuorolaulusta kiinnostuneet avecit, ystävät ja tuttavat ovat tervetulleita mukaan!

Osallistumismaksu tapahtumaan on 30 euroa/hlö, sisältäen sisäänpääsyn sekä ruoka- ja juomapaketin. Tapahtuman osallistujat voivat myös ostaa viime syksynä ilmestyneen Juomalauluja II -nuottikokoelman 19 euron kappalehintaan. Nuotit, ruoan ja juoman saa siis yhteensä vain 49 eurolla. Tapahtuman ilmoittautumisaikaa on jatkettu 26.9.2018 saakka, ja ilmoittautua voi sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://goo.gl/forms/xKvRUryR0PpdliJv2 . Lämpimästi tervetuloa mukaan mieskuorosyksyn äänekkäimpään juhlaan!

Suomen äänekkäimmän Oktoberfestin virallinen olut on Nokian Panimon Keisari. Bratwurstit tapahtumaamme toimittaa Wigren ja lisukkeet Saarioinen. Kiitos yhteistyökumppaneillemme!

Lauantaina 6.10.2018 kannattaa saapua paikkakunnalle hyvissä ajoin: yhtenä menovinkkinä Tampereen Teatterin päivänäytös Ulkomaalainen-komediasta klo 14.30 alkaen! Lue lisää ja varaa liput: https://tampereenteatteri.fi/naytelma/ulkomaalainen/

Tampereen Oktoberfest-tapahtuman osallistujille on varattu majoituskiintiö 6.-7.10.2018 Holiday Inn Tampere Central Stationista (Rautatienkatu 21, 33100 Tampere). Huoneiden hinnat ovat 88 euroa/1hh ja 108 euroa/2hh, tarjoushinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan 28.9.2018 saakka. Majoitusten varaukset suoraan hotelliin tunnuksella “Suomen Mieskuoroliitto”: puh. 03 4108 1625, sähköposti hotel@holidayinntampere.fi .

Oktoberfest-tapahtuman voi myös järjestää omalla paikkakunnalla tilaisuuteen sopivassa ravintolassa tai kapakkakierroksena. Tampereen tapahtumaa voi myös seurata kotisohvalta, lisätietoja videolähetyksestä on luvassa lähempänä tapahtumaa!