Liiton jäsen- eli arkimerkin voi lunastaa jokainen liittoon kuuluva mieskuorolainen. Syyskuun jäsentarjouksena merkin saa nyt vain 5 eurolla (norm. 6,50 euroa/kpl). Tämä hopeanvärinen ”pikkukukko” soveltuu käytettäväksi koska vain vaikkapa pikkutakin rintapielessä merkkinä sitoutumisesta mieskuoroharrastukseen.

Jäsenkuoromme voivat kuitenkin käyttää merkkiä myös muilla tavoin: Onko kuorollanne uusille laulajille koeaika? Ojentakaa jäsenmerkit koeajan päätteeksi riviin hyväksytyille! Onko kuorollanne perusohjelmistoa, joka jokaisen laulajan tulee hallita? Ojentakaa jäsenmerkit jäsententin läpäisseille laulajille! Pikkukukko käy myös muistoksi laulajan ensimmäisestä lauluvuodesta tai kuoromatkasta tai kiitokseksi aktiivitoimijoille, joilla liiton muiden huomionosoitusten edellytykset eivät vielä täyty.

Jäsenmerkin tarjoushinta on voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 30.9.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen myönnämme lisäksi -10 % lisäalennuksen! Jäsenmerkkien tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon paikan päällä, puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.