Syyskuun jäsentarjous: kukkosukat -25 % alennuksella!

Nyt syyskauden alussa on hyvä hetki laittaa kuorovaatekaappi kuntoon: syyskuun jäsentarjouksena 30.9.2018 saakka liiton logolla varustetut kukkosukat -25 % alennuksella eli vain 7,50 euroa/pari. Hopeanharmaalla kukkologolla koristetut mustat sukat on valmistettu suomalaisen Teseman tehtaalla Nurmeksessa ja ne ovat laadukkaat 60 asteen konepesun kestävät pukusukat (75 % merssipuuvillaa, 20 % polyamidia ja 5 % elastaania). Kukkosukat sopivatkin pisteeksi i:n päälle jokaiseen esiintymisasuun!

Sukkia on saatavilla koot 40–42, 43–45 ja 46–48 ja yli 20 parin tilauksiin annamme vielä 10 % lisäalennuksen. Alennushinnat ovat voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille syyskuun loppuun mennessä tehtyihin tilauksiin. Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.

Tesema on Suomen Mieskuoroliiton yhteistyökumppani vuoden 2018 ajan. Lue lisää yrityksestä: www.tesema.fi

Mikäli kuoron esiintymisasut kaipaavat isompaa uudistusta, muista myös toisen yhteistyökumppanimme Kekäleen laaja pukuvalikoima ja ota yhteyttä: yritysmyynti Janne Ikonen, janne.ikonen@kekale.fi, p. 020 701 0365