Suomen Mieskuoroliiton seuraavat Talvipäivät järjestetään Tuusulassa 8.-10.3.2019. Tapahtumapaikkana on kokoushotelli Gustavelund Tuusulanjärven rannalla, ja viikonlopun teemana on ”Laulava mies – hyvinvoiva mies”. Seminaarin alustukset peilaavat mieskuorojen hyväätekevää vaikutusta ja antavat samalla keinoja laajempaan paikalliseen näkyvyyteen ja sitä kautta uusien laulajien rekrytointiin. Tapahtuman isäntäkuoroina toimivat viime syksynä pyöreitä vuosia juhlineet Keski-Uudenmaan jäsenkuoromme Järvenpään Mieslaulajat, Keravan Mieslaulajat ja Tuusulan Mieslaulajat.

Tapahtuman sisältö on suunnattu erityisesti mieskuorojen hallintoväelle, kuten puheenjohtajille, sihteereille, rahastonhoitajille ja muille jäsenkuorojen hallitusten jäsenille ja aktiivitoimijoille, mutta myös isommat iskujoukot, kokonaiset mieskuorot sekä avecit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tapahtuma sisältää lauantaipäivän 9.3.2019 aikana hallintoväen seminaarin, liittokokouksen, mieskuorokonsertin sekä tietysti karonkan. Tapahtumaan kuuluu myös jo perjantaina alkava Liiton Miesten harjoitusperiodi. Talvipäivien yhteydessä on myös mahdollisuus osallistua edustuskuoro Liiton Miesten koelauluihin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.liitonmiehet.fi

Päivän hallinnollinen osuus päättyy varsinaiseen liittokokoukseen järjestetään klo 16.30 alkaen Tuusulan Gustavelundissa. Liittokokouskutsu on lähetetty tammikuisen jäsenkirjeen liitteenä sekä postitse kunkin jäsenkuoron postin vastaanottajalle. Kokouskutsu ja valtakirjapohja löytyvät myös täältä: http://mieskuoro.fi/liittokokous-9-3-2019-tuusulassa/ Liittokokousmateriaalit lähetetään valtakirjan 28.2.2019 mennessä toimittaneille helmi–maaliskuun vaihteessa. Liittokokouksessa valitaan sääntömääräisten asioiden lisäksi liitolle uusi puheenjohtaja kahden vuoden toimikaudeksi Tomi-Pekka Niukkasen luovuttua marraskuussa tehtävästään tultuaan valituksi kattojärjestömme Sulasolin puheenjohtajaksi.

Talvipäivien mieskuorokonsertissa Tuusulan kirkossa klo 19 kuullaan Talvipäivien isäntäkuoroista Tuusulan Mieslaulajia Taina Piiran johdolla sekä edustuskuoro Liiton Miehiä Paavo Hyökin johdolla. Kaikki tapahtuman osallistujat yhdistävät voimansa konsertin suurkuoronumeroissa:

• Armas Järnefelt: Pois meni merehen päivä
  • Leevi Madetoja: Hän kulkevi kuin yli kukkien
  • Jean Sibelius: Finlandia-hymni

Konsertin jälkeen palataan Gustavelundiin jatkamaan iltaa illallisen merkeissä.

Aikataulu:

la 9.3.2019

klo 11-12.15 lounas, Gustavelund/Into
klo 12.15-16 hallintoväen seminaari, Gustavelund/auditorio
seminaarin teemoina mm:
– Miten mieskuorot voisivat omalla alueellaan jakaa hyvinvointia ja toimia toisten miesten hyväksi? (Miessakit ry)
– Isä-lapsi-muskaritoiminta (Joensuun Mieslaulajat)
– Mieskuoron arvot ja niiden toteutus käytännössä (Uudenkaupungin Laulu-Veikot)
– Opintokeskus Siviksen aikuiskoulutustuen hyödyntäminen mieskuorojen toiminnassa
– Uuden Serenadeja-nuottikokoelman julkaisu
klo 16.30-18.30 liittokokous, Gustavelund/auditorio
klo 19 mieskuorokonsertti, Tuusulan kirkko
klo 20.30 illallinen, Gustavelund/Into
klo 22- ilta jatkuu, Gustavelund/Gustava Club

Tapahtuman osallistumismaksu on 99 euroa/henkilö sisältäen lauantaina 9.3.2019 mieskuoroseminaarin ja liittokokouksen, mieskuorokonsertin sekä lounas- ja illallisruokailut. Tapahtuman ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 14.2.2019 (huom! jatkettu ilmoittautumisaika!). Ilmoittautumiset voi tehdä joko kuoro- tai henkilökohtaisesti sähköisellä lomakkeella: https://goo.gl/forms/I3jsbC02g4y4IJ9G2

Majoittuminen Gustavelundissa on mahdollista perjantaista sunnuntaihin saakka. Majoituksen hinta on 1hh 88 euroa/yö ja 2hh 113 euroa/yö, majoitusvaraukset tulee tehdä 15.2.2019 mennessä suoraan Gustavelundiin tunnuksella ”Talvipäivät”: reception@gustavelund.fi tai puh. 09 273 751.

Gustavelund ja Tuusulan kirkko sijaitsevat vierekkäin Tuusulan Kirkkotien varrella. Saapumisohjeet julkisilla löytyvät Gustavelundin verkkosivuilta: https://www.gustavelund.fi/fi/yhteystiedot/reittiohjeet