Suomen Mieskuoroliiton seuraavat Talvipäivät järjestetään Tuusulassa 8.-10.3.2019. Tapahtumapaikkana on kokoushotelli Gustavelund Tuusulanjärven rannalla, ja viikonlopun teemana on ”Laulava mies – hyvinvoiva mies”. Tapahtuman isäntäkuoroina toimivat tänä syksynä pyöreitä vuosia juhlivat Keski-Uudenmaan jäsenkuoromme Järvenpään Mieslaulajat, Keravan Mieslaulajat ja Tuusulan Mieslaulajat.

Tapahtuman sisältö on suunnattu erityisesti mieskuorojen hallintoväelle, kuten puheenjohtajille, sihteereille, rahastonhoitajille ja muille jäsenkuorojen hallitusten jäsenille ja aktiivitoimijoille, mutta myös isommat iskujoukot, kokonaiset mieskuorot sekä avecit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tapahtuma sisältää lauantaipäivän 9.3.2019 aikana hallintoväen seminaarin, liittokokouksen, mieskuorokonsertin sekä tietysti karonkan. Seminaarin sisällöstä kerromme tarkemmin lisää myöhemmin. Tapahtumaan kuuluu myös jo perjantaina alkava Liiton Miesten harjoitusperiodi, ja Liiton Miehiä onkin mahdollisuus kuulla Talvipäivien mieskuorokonsertissa. Kaikki tapahtuman osallistujat yhdistävät myös voimansa konsertin suurkuoronumeroissa.

Alustava aikataulu:

la 9.3.2019

klo 11-13 lounas, Gustavelund/Into
klo 12.30-16 hallintoväen seminaari, Gustavelund/auditorio
klo 16.30-18.30 liittokokous, Gustavelund/auditorio
klo 19 mieskuorokonsertti, Tuusulan kirkko
klo 20.30 illallinen, Gustavelund/Into
klo 22- ilta jatkuu, Gustavelund/Gustava Club

Tapahtuman osallistumismaksu on 99 euroa/henkilö sisältäen lauantaina 9.3.2019 mieskuoroseminaarin ja liittokokouksen, mieskuorokonsertin sekä lounas- ja illallisruokailut. Tapahtuman ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 31.1.2019. Ilmoittautumiset voi tehdä joko kuoro- tai henkilökohtaisesti sähköisellä lomakkeella: https://goo.gl/forms/I3jsbC02g4y4IJ9G2

Majoittuminen Gustavelundissa on mahdollista perjantaista sunnuntaihin saakka. Majoituksen hinta on 1hh 88 euroa/yö ja 2hh 113 euroa/yö, majoitusvaraukset tulee tehdä 15.2.2019 mennessä suoraan Gustavelundiin tunnuksella ”Talvipäivät”: reception@gustavelund.fi tai puh. 09 273 751.