Suomen Mieskuoroliiton seuraavia Talvipäiviä vietetään Tuusulassa kokoushotelli Gustavelundissa 8.-10.3.2019. Erityisesti mieskuorojen hallintoväelle suunnattu seminaari ja liittokokous järjestetään lauantaina 9.3.2019, joten tapahtumaan on mahdollista osallistua myös päiväseltään. Päivä alkaa lounaalla klo 11 ja seminaari käynnistyy klo 12.30. Mieskuorokonsertti järjestetään viereisessä Tuusulan kirkossa klo 19. Karonkkaillallinen tarjoillaan klo 20.30, jonka jälkeen Gustavelundin klubilla voi jatkaa iltaa myöhään yöhön. Hallintoaktiivien lisäksi myös kokonaiset mieskuorot ja avecit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Tapahtuman ilmoittautuminen päättyy 31.1.2019, varmista siis paikkasi Talvipäivillä nyt!

Talvipäivien seminaariosuuden teemana on ”Laulava mies – hyvinvoiva mies”. Seminaari sisältää muun muassa seuraavanlaisia teemoja:
– Miten mieskuorot voisivat omalla alueellaan jakaa hyvinvointia ja toimia toisten miesten hyväksi? (Miessakit ry)
– Isä-lapsi-muskaritoiminta (Joensuun Mieslaulajat)
– Mieskuoron arvot ja niiden toteutus käytännössä (Uudenkaupungin Laulu-Veikot)
– Opintokeskus Siviksen aikuiskoulutustuen hyödyntäminen mieskuorojen toiminnassa
– Uuden serenadinuottikokoelman julkaisu

Tapahtumaan kuuluu myös jo perjantaina alkava Liiton Miesten harjoitusperiodi, ja Liiton Miehiä onkin mahdollisuus kuulla Talvipäivien mieskuorokonsertissa. Kaikki tapahtuman osallistujat yhdistävät myös voimansa konsertin suurkuoronumeroissa. Talvipäivien isäntäkuoroina toimivat Keski-Uudenmaan jäsenkuoromme Järvenpään Mieslaulajat, Keravan Mieslaulajat ja Tuusulan Mieslaulajat.

Tapahtuman osallistumismaksu on 99 euroa/henkilö sisältäen lauantaina 9.3.2019 mieskuoroseminaarin ja liittokokouksen, mieskuorokonsertin sekä lounas- ja illallisruokailut. Tapahtuman ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 31.1.2019. Lue lisää tapahtuman sisällöstä, aikataulusta ja majoituksista ja ilmoittaudu mukaan: www.mieskuoro.fi/talvipaivat2019/