Kevään laulukauden alkuun tarjoamme tammikuun jäsentarjouksena kaikki nuottikokoelmat ja irtonuotit -20 % alennuksella. Puuttuuko kuoron nuottivarastosta Perus- tai Taitomerkkilauluja vai panostatteko vappua ja muita kevään konsertteja varten Serenadeihin tai Juomalauluihin? Tai ehkä kaipaatte kuoron nuppi- tai tuplakvartetille uutta keveämpää ohjelmistoa POP-julkaisuistamme? Hanki nyt nuotit vaikka koko vuoden tarpeisiin! Koko nuottivalikoimamme löydät täältä (tarjous ei koske CD-levyjä): http://mieskuoro.fi/tuotteet/julkaisut/

Alennushinnat ovat voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 2.2.2020 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen lisäksi -10 % lisäalennus! Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi, WhatsAppissa 050 375 2248 tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus, ja tuotteet voi myös noutaa toimistoltamme Helsingin Kannelmäestä (avoinna pääsääntöisesti arkisin klo 9.30-15, sovi kuitenkin noutoajasta etukäteen).