Uuden vuoden kunniaksi tarjoamme mieskuorolaulun kulmakivet, merkkilaulukirjat ja perus- ja taitomerkkilaulujen stemmalevyt alennushintaan. Hanki siis nyt koko kuorolle alkuperäiset nuottikirjat tai päivitä vanhat painokset uusiin. Haastamme myös kaikki jäsenkuoromme kilpailemaan Vuaren Kukkoo -kiertopalkinnosta vuoden aikana eniten merkkisuorituksia suhteessa jäsenmäärään tehneelle kuorolle – muista myös kevään merkkilaulukoulutuksemme Kouvolassa 26.-27.1. ja Seinäjoella 23.-24.3.!

Perusmerkkilaulut 20 euroa (norm. jäsenille 24 euroa)
Taitomerkkilaulut 20 euroa (norm. jäsenille 24 euroa)
Mestarimerkkilaulut 25 euroa (norm. jäsenille 28 euroa)
Perus- ja taitomerkkilaulujen stemmalevyt (T1, T2, B1 tai B2) 15 euroa (norm. jäsenille 17 euroa)

Alennushinnat ovat voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 31.1.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen samaa tuotetta myönnämme lisäksi -10 % lisäalennuksen! Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.