Tyylikäs muistaminen kevään juhliin: liiton viime vuonna toteutettu Crescendo-adressi Esa Riipan upeasta grafiikkatyöstä. Adressi sopii niin onnittelu- kuin surunvalittelukäyttöön, ja adressissa on viivoitettu sisälehti ilman valmista tekstiä. Adressi on toukokuun jäsentarjouksena hintaan 10 euroa/kpl (norm. 15 euroa), joten nyt kannattaa hankkia kerralla adressit myös tulevia muistamistarpeita varten! Vaakasuuntainen nauhallinen adressi on yksittäispakattu sellofaaniin, ja mukana on myös valkoinen kirjekuori.

Adressin sisälle on mahdollista tilata myös lahjakortti Suomen Mieskuoroliiton tuotemyymälään valitsemallasi summalla. Tämä on varmasti mieluisa lahja kenelle tahansa mieskuorolaiselle, tiedustele lisää liiton toimistosta!

Alennushinta on voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 2.6.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen myönnämme lisäksi -10 % lisäalennuksen! Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.