Suomen Mieskuoroliiton Tulevaisuusrahaston kevään 2016 hakukierroksen apurahat on jaettu. Päätöksen apurahoista teki Suomen Mieskuoroliiton liittohallitus kokouksessaan 29.5.2016. Hakijoita oli yhteensä neljä, joista yksi sai myönteisen päätöksen:

Chorus Cathedralis Iuniorum – CCI 600 euroa: CCI-kuoron konserttimatka Mallorcalle poikien kuorokiinnostuksen ylläpitämiseksi

Apurahoja myönnettäessä kiinnitettiin erityisesti huomiota suunnitelman konkreettisuuteen ja vaikuttavuuteen sekä siihen, että hankkeen kohderyhmä on selkeästi poika- tai nuorissa mieslaulajissa. Rahastosta ei tueta jo olemassa olevien kuorojen perustoimintaa, vaan ensisijaisesti uusien kuorojen perustamista sekä muita hankkeita ja projekteja.

Tulevaisuusrahaston pääomaa kartoitetaan lahjoituksin. Näin voit lahjoittaa Tulevaisuusrahastoon: Suomen Mieskuoroliitto ry, FI36 1271 3000 0836 46 (NDEAFIHH), viestikenttään maininta ”Tulevaisuusrahasto”. Lahjoittajan ei tarvitse olla Suomen Mieskuoroliiton jäsen. Poliisihallituksen rahankeräyslupa POL-2016-1078 Tulevaisuusrahaston pääoman kartuttamiseksi on voimassa 18.5.2016–31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lisätietoja: www.mieskuoro.fi/toiminta/tulevaisuusrahasto/