Poika- ja nuorten miesten kuorojen toimintaa tukevan Tulevaisuusrahaston pääomaa kartutetaan jälleen rahankeräyskampanjalla. Lahjoita siis tulevaisuuteen! Tavoitteenamme on kerätä vuoden 2016 aikana rahastoon yhteensä 3 000 euroa.

NÄIN VOIT AUTTAA

– Lahjoita osa kuorokonsertin tuloista
– Järjestä tukikeikka, jonka tuotto lahjoitetaan rahastoon
– Ohjaa rahastoon kuoron juhla- tai omat syntymäpäivämuistamiset
– Lahjoita konserttikukkiin varatut rahat
– Pyydä lahjoitusta yritystukijalta
– Osta Suomen rakkain mieskuorolaulu -levyä – jokaisesta myydystä levystä lahjoitetaan 1 euro Tulevaisuusrahastoon

NÄIN LAHJOITAT

Lahjoitukset Tulevaisuusrahastoon: Suomen Mieskuoroliitto ry, FI36 1271 3000 0836 46 (NDEAFIHH), viestikenttään maininta ”Tulevaisuusrahasto”. Poliisihallituksen rahankeräyslupa POL-2016-1078 Tulevaisuusrahaston pääoman kartuttamiseksi on voimassa 18.5.2016–31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Tulevaisuusrahastoa hallinnoi Suomen Mieskuoroliitto ry.

MIKÄ TULEVAISUUSRAHASTO?

Suomen Mieskuoroliiton Tulevaisuusrahasto myöntää sääntöjensä mukaan “apurahoja poikakuorojen ja nuorten miesten kuorojen sekä -lauluyhtyeiden perustamiseksi ja toiminnan tukemiseksi sekä näitä tahoja koskeviin erityishankkeisiin”. Rahastolla tuetaan erityisesti toimintaa, joka tähtää uusien laulajien saamiseen harrastuksen piiriin ja ajan myötä myös suomalaisiin mieskuoroihin.

Tulevaisuusrahaston avustuksille on vuosittain kaksi hakuaikaa, loka- ja huhtikuussa. Tulevaisuusrahastosta on tähän mennessä myönnetty tukea muun muassa poikakuorotapahtuman järjestämiseen, uuden nuorten miesten lauluyhtyeen perustamiseen ja poikakuoron ulkomaanmatkaan.

Lue lisää: www.mieskuoro.fi/toiminta/tulevaisuusrahasto