Suomen Mieskuoroliitto julkaisee Talvipäivien yhteydessä 9.3. uuden, laajan serenadinuottikokoelman, jonka on toimittanut musiikkilautakuntamme jäsen Saara Aittakumpu. Serenadeja-kokoelma kerää yksiin kansiin 30 laulun verran niin tämän hetken vakioserenadeja, menneitten vuosikymmenten jo unohtuneita hittiserenadeja kuin uusia tuttavuuksiakin. Tyylilajeiltaan kokoelman laulut ovat klassista musiikkia, barbershopia, laulelmaa ja nykytaidemusiikkia. Rytmimusiikin osuus on tarkoituksella rajattu muutamaan esimerkkiin, koska SMKL julkaisee erillistä POP-nuottijulkaisusarjaa, jossa tämän genren uutuuksia esitellään monipuolisesti. Nyt on hyvä hetki päivittää kuoron nuotisto serenadien osalta kattavaan kuntoon ja hankkia Serenadeja-kokoelma!

Kokoelman laululista löytyy verkkosivuiltamme: http://mieskuoro.fi/project/serenadeja/ Kokoelman normaali jäsenhinta on 24 euroa/kpl (muille 29 euroa), mutta nopean tilaajan etuna kokoelma on myynnissä maaliskuun loppuun saakka 20 euron kappalehintaan – yli 20 kpl tilaukseen lisäksi 10 % lisäalennus!

Serenaditunnelmaan voi jo kokoelman ilmestymistä odotellessa virittyä Spotify-soittolistan kautta. Listalle on koottu Serenadeja-kokoelman lauluja erimaalaisten mieskuorojen ja lauluyhtyeiden esittäminä sekä historiallisina äänitteinä että tuoreempina tulkintoina: https://open.spotify.com/user/ainoie82/playlist/6XxgR3yngG3Nlna3Eph7FM?si=Di8WscHUQ4ScMzgzkgEPvA

Serenadeja-kokoelmaan liittyen lanseerataan myös uusi suoritusmerkki, Serenadimestarin merkki. Merkin suoritusohjeet julkistetaan kokoelman julkaisun yhteydessä Talvipäivillä. Serenadimestarin merkit ovat myynnissä jäsenkuoroille 19 euron kappalehintaan.

Alennushinta on voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 31.3.2019 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen samaa tuotetta myönnämme lisäksi -10 % lisäalennuksen! Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.