Suomen äänekkäin Oktoberfest jalkautuu jälleen Tampereelle Mieskuoro Laulajien Laulumajalle lauantaina 12.10.2019. Vielä ehtii mukaan: tapahtuman ilmoittautuminen päättyy 30.9.2019. Hyvää ruokaa ja juomaa, huonoja juttuja ja mieskuorohenkistä seuraa – tule mukaan viettämään hauskaa ja äänekästä iltaa ja samalla juhlistamaan suomalaisen mieskuorokulttuurin ja juomalaulujen 200-vuotista yhteistä taivalta!

Tapahtuma alkaa tällä kertaa jo iltapäivällä, jolloin lauluyhtyeet kisaavat “Lauluyhtyeiden Keisarin” tittelistä. Kilpailun tarkka aikataulu vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä lokakuun alkupäivinä, varsinainen Oktoberfest-juhlinta alkaa klo 18. Lauluyhtyekilpailuun voivat osallistua kvartetit ja muut 3–8 laulajan miesyhtyeet, ja pakollinen teos tulee valita liiton nuottijulkaisuista Juomalauluja II tai Serenadeja. Kilpailun osallistumismaksu on 100 euroa yhtyeeltä, ja palkintoina jaetaan yhteensä 1000 euroa, kiertopalkinto Saken Kannu ja erikoispalkintoja. Kilpailutuomariston puheenjohtajana toimii liiton taiteellinen johtaja Paavo Hyökki ja muina tuomariston jäseninä Anneli Julén ja Essi Wuorela.

Oktoberfestin ja “Lauluyhteiden Keisarin” pääyhteistyökumppanina toimii Nokian Panimo, joka toimittaa tänä vuonna Laulumajalle oikeat oluthanat virallista Oktoberfest-olutta Keisaria. Wigren tarjoilee puolestaan taannoin vuoden parhaiksi valittuja Nysä-bratwurstejaan ja Saarioinen lisukkeet makkaroille. Oluet ja makkarat lisukkeineen sekä illan ohjelma sisältyvät 35 euron osallistumismaksuun (lauluyhtyekilpailun osallistujille vain 20 euroa). Myös muita juomia on tarjolla ja etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan. Tapahtuman pukukoodi on vapaa mutta pakollinen, ja luonnollisesti ilahdumme myös kaikista Oktoberfest-teemaan sopivista asusteista!

Ilmoittaudu mukaan verkkosivuillamme: www.mieskuoro.fi/oktoberfest2019/ Samasta osoitteesta löydät myös hotellimajoitustarjouksen Tampereen Holiday Inn Central Stationissa kauempaa saapuville oktoberfestaajille. Pakkaa siis laukkuun Juomalauluja II, puhtaat kalsarit sekä aimo annos mieskuorohenkeä ja tule mukaan viettämään syksyn äänekkäintä kuorotapahtumaa!

Yhteistyössä: