Suomen Mieskuoroliitolle vuonna 2010 tilattu Esa Riipan grafiikkatyö Crescendo on tullut tutuksi lahjaesineenä jäsenkuorojemme juhlissa. Tuolloin toteutettua sarjaa on jäljellä enää muutama vedos, ja nämä taulut myydään nyt pois varastostamme. Tämä on viimeinen mahdollisuus: hanki upea taideteos arvostetulta taiteilijalta itselle tai lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea, ja tue samalla liiton toimintaa!

Crescendo-taulun hinta kehystettynä on 400 euroa. Kehys on taiteilija Esa Riipan itsensä valitsema hopeanvärinen puukehys. Taulu kehystetään Vihinpuussa Kokkolassa, mutta sen voi tilata kehystämöstä noudon lisäksi myös postitettuna, jolloin toimituskulut ovat 27 euroa. Kysy lisää liiton toimistosta!

Crescendo-grafiikkatyö jää vedosten loputtuakin elämään uudessa onnittelu- ja surunvalitteluadressissamme. Hillityn tyylikäs vaakasuuntainen adressi on toteutettu Painotalo Vartevassa Vaasassa. Yhden adressin hinta on 15 euroa, ja kun ostat kerralla useampia, saat joka viidennen adressin veloituksetta (esim. 5 kpl yht. 60 euroa, 10 kpl yht. 120 euroa). Tilaa siis nyt adressit kuoron varastoon tulevia onnittelu- ja surunvalittelutarpeita varten!