Mieskuorojen laulukausi käynnistyy jälleen, ja kutsumme kaikki Suomen Mieskuoroliiton jäsenkuorot avaamaan kautta rytinällä! Täytetään yhdessä Ääntä PRKL! -kampanjan myötä Facebook, Instagram ja YouTube mieskuorovideoilla uuden alun kunniaksi, uusia harrastajia houkuttelemaan ja tuttuja laulajia innostamaan.

Videoiden tyyliä, sisältöä tai pituutta ei ole rajoitettu, kunhan ne käsittelevät tavalla tai toisella mieskuorolaulua. Videoita voi julkaista kampanja-aikana 9.-12.9.2021 (Huom! Kampanja-aikaa jatkettu!). Merkitse videosi tunnisteilla #mieskuoro ja #ääntäprkl, niin jaamme niitä edelleen liiton kanavissa! Eniten tykkäyksiä liiton sivuilla kampanja-aikana saanut video palkitaan lahjakortilla liiton tuotemyymälään.

Suomen Mieskuoroliiton julkaisemaa kampanjavideota saa myös mieluusti jakaa kuoron omissa kanavissa!

Löydät videomme
YouTubesta https://youtu.be/pcLEBxcALXA
Facebookista https://www.facebook.com/mieskuoroliitto/posts/4285921504817126
Instagramista https://www.instagram.com/tv/CSWYCZ2naqT/

Tämäkin laulukausi alkaa koronapandemian varjossa, ja kuoron harjoituksiin sopivat turvatoimet on hyvä harkita tapauskohtaisesti mm. alueen epidemiatilanne ja käytettävän tilan koko ja ilmanvaihto huomioiden. Kannustamme kuitenkin turvalliseen kuorotoiminnan jatkamiseen viranomaismääräyksiä noudattaen!