”Omasta kokemuksestani tiedän, mikä merkitys laulamisella on ihmisen koko elämänkaaren aikana. Olen myös itse laulaja – äänialaltani olen mezzosopraano.

Suomalaisen musiikkialan monimuotoisuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat lähellä sydäntäni. Minulla on vahva kokemus edunvalvonnasta, järjestötyöstä sekä musiikkialan monisäikeisestä ekosysteemistä. Odotan innolla, että pääsen koko ammattitaidollani, yhdessä Suomen Mieskuoroliiton puheenjohtajan, hallituksen ja jäsenkuorojen kanssa tekemään työtä kuorokentän yhteisten teemojen äärellä.”

Suomen Mieskuoroliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Anna Dantchev. Anna on musiikin alan ammattilainen, jolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus kotimaisesta ja kansainvälisestä musiikkialasta sekä tapahtumatuotannosta. Hän haluaa tehdä työtä, jolla on merkitystä niin hänelle itselleen kuin yhteisölle, jossa hän työskentelee. Ja tällaisen työympäristön voimme hänelle luvata. 

Annalla on myös kokemusta monikanavaisesta viestinnästä ja markkinoinnista. Yhdessä hänen kanssaan tulemme etsimään tavat kohentaa liiton taloutta. Koulutukseltaan Anna on sekä filosofian että musiikin maisteri. Laulajana ja lauluntekijänä hän on työskennellyt ammattimaisesti yli kahdenkymmenen vuoden ajan. 

Anna aloittaa työt liiton toimistolla Kaapelitehtaalla 5.6.2023. Hänet tavoittaa tuosta alkaen osoitteesta toiminnanjohtaja@mieskuoro.fi sekä numerosta 050 375 2248. 

Toivotetaan kaikki Anna oikein tervetulleeksi joukkoomme!