Liitto antaa jäsenkuoroilleen suurtapahtuma Helsinki Male Choir Weekendin valtakunnallisen näkyvyyden hyödynnettäväksi omassa varainhankinnassaan. Jäsenkuoro saa hankkimistaan sponsorituotoista 50 % ja mahdollisuuden laajentaa omia paikallisia yhteistyökumppanuuksiaan valtakunnallisen tason näkyvyydellä. Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista ja hinnoista esitteessä: https://mieskuoro.fi/wp-content/uploads/2021/03/HMCW2021_yritysyhteistyö.pdf. Eniten sponsorirahaa Helsinki Male Choir Weekendille hankkinut kuoro kruunataan yllätyspalkinnolla!

Toimi näin:

  1. Sovi yrityksen kontaktoimisesta liittohallituksemme jäsenen Janne Korhosen kanssa (janne.korhonen@mieskuoro.fi, puh. 040 743 6047) päällekkäisyyksien välttämiseksi
  2. Lähesty yritystä oheisen esitteen ja mediakortin kanssa kanssa ja kerro eri vaihtoehdoista yhteistyöhön
  3. Kun yhteistyöstä on sovittu, yritys täyttää yhteistyölomakkeen verkossa 
(http://bit.ly/hmcw2021) ja kuoro ilmoittaa maksutiedot provisiota varten liiton toimistoon (toiminnanjohtaja@mieskuoro.fi)
  4. Deadline yhteistyökumppaneiden hankkimiseen 3.11.2021
  5. Liitto laskuttaa sovitun tuen yritykseltä tapahtuman jälkeen joulukuussa 2021 ja maksaa suorituksen saatuaan 50 % jäsenkuorolle (rekisteröidyn yhdistyksen tai vastaavan tilille, ei yksityishenkilölle)

Jäsenyhdistysten ilmoitukset ja muu oma mainostus tapahtuman yhteydessä myös suoraan puoleen hintaan (alennushinnasta ei enää provisiota)!