Kuva: Lassi Karhulahti.

Humanististen tieteiden kandidaatiksi 2018 valmistunut Jukka Parkas työskentelee kevään ajan liiton toiminnanjohtajan apuna muun muassa tapahtumien, tiedottamisen, myynnin ja kokousten parissa. Hän palvelee liiton jäseniä Kaapelitehtaan toimistolla kolmena päivänä viikossa. Jukka työstää tällä hetkellä graduaan videopelimusiikista ja totuttelee toistamiseen vauva-arkeen Helsingin Laajasalossa. Lauluyhtye Kajessa ja sekakuoro Lempikuorossa kouliintunut kakkostenori syventyy toisinaan myös progerockin maailmaan Montage-yhtyeen kosketinsoittajana.

Viestintään ja musiikin merkityksiin perehtynyt entinen asiakaspalvelija lataa akkujaan metsäretkillä esikoisensa kanssa sekä iltaisin digitaalisen kuvataiteen ja kirjallisuuden parissa. Levysoittimessa hänellä pyörii joskus Pärt, toisinaan Yes. Jukka haaveilee parhaillaan uudesta kodista, koirasta sekä loppuelämän kestävästä urasta musiikin ja kulttuurin parissa.

Suomen Mieskuoroliiton toimistoassistenttina Jukka haluaa perustehtäviensä ohella edistää liiton näkyvyyttä ja tunnettuutta erityisesti sosiaalisen median alustojen kautta. Samalla hän toivoo näin sukeltavansa yhä syvemmälle kuoromaailman pyörteisiin ja solmivansa uusia suhteita myös tuleviin koitoksiin. Tähän työhön Jukalle energiaa tuo palava halu olla mahdollistamassa kuorolaulun toimintaedellytyksiä ja valoisaa tulevaisuutta!

Jukan tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta jukka.parkas@mieskuoro.fi