Päivitys: Ilmoittautumisaikaa jatkettu!

Suomen Mieskuoroliiton kesäkurssit järjestetään jälleen ensi kesänä legendaarisella Oriveden Opistolla. Ajankohta on tuttu juhannuksen jälkeinen viikko. Merkkilaulukurssi järjestetään perjantaista sunnuntaihin 1.–3.7.2022, ja kouluttajina ovat liiton musiikkilautakunnan jäsenet Anneli Julén ja Visa Yrjölä. Lisäksi perjantaina ja lauantaina on erillisestä maksusta mahdollisuus laulupedagogi, kontratenori Teppo Lampelan laulutunteihin.

Merkkilaulukurssilla on mahdollisuus opetella tällä kertaa perus- ja taitomerkkikokonaisuuksia. Kurssille voi tulla opettelemaan uutta ohjelmistoa tai kertaamaan jo suoritettua merkkiä. Eniten kurssista hyötyy kuitenkin, jos valitsemansa merkkikokonaisuuden lauluja on ehtinyt harjoitella jo etukäteen: kun stemmat ovat hallussa, kurssilta saa myös valmiuksia kvartetissa työskentelyyn. Kurssin päätteeksi on mahdollisuus suorittaa merkkejä.

Merkkilaulukurssi alkaa perjantaina 1.7. noin klo 11 ja päättyy sunnuntaina 3.7. noin klo 15. Kurssin hinta on täysihoidolla kahden hengen huoneessa 259 euroa, yhden hengen huoneessa 279 euroa ja ilman majoitusta ja aamiaisia 189 euroa osallistujaa kohden. Laulutuntien hinta on 40 euroa/30 min. Ilmoittautuminen viimeistään 12.6.2022 sähköisen lomakkeen kautta: https://forms.gle/yqCikhBoJHb9TJ8m7

Edustuskuoro Liiton Miesten harjoitusperiodi alkaa jo keskiviikkona 29.6.2022 Paavo Hyökin johdolla. Periodi huipentuu konserttiin Tampereen tuomiokirkossa lauantaina 2.7.2022 ja tämän jälkeen perinteiseen yökrokettiturnaukseen Opiston tiluksilla. Järjestämme edustuskuoron koelaulutilaisuuksia kesäperiodia varten muun muassa keskiviikkona 18.5.2022 klo 18–20 Helsingin Kaapelitehtaalla ja perjantaina 20.5.2022 klo 18–20 Jyväskylässä.

Kesäkurssit järjestetään Musiikin edistämissäätiön ja OK Siviksen tuella.