Suomen Mieskuoroliiton edustuskuoro Liiton Miehet pitävät kesän harjoitusperiodinsa Oriveden Kampuksella 29.6.–3.7.2022.
Periodin yhteydessä Liiton Miehet pitävät RAJALLA-konsertit perjantaina 1.7.2022 klo 19 Oriveden Kampuksen Klemettisalissa sekä lauantaina 2.7.2022 klo 19 Tampereen Tuomiokirkossa. Konserteissa kuullaan Salosen, Rautavaaran, Mäntysaaren, Sjögrenin, Bergmanin, Kilpiön ja Tiusasen musiikkia.

Liput Oriveden konserttiin maksavat 15/10 euroa, lippuja myy Kulttuuriosuuskunta Pro Orivesi: https://www.orivedenkampus.fi/yhteystiedot/

Tampereen konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelmat 15/10 euroa.

Konserttien kesto n. 1 tunti

Oriveden konsertin Facebook-sivu

Tampereen konsertin Facebook-sivu

* * *

Suomen Mieskuoroliiton edustuskuoro Liiton Miehet antoi ensikonserttinsa Joutsenon kirkossa 1.7.2017. Periodiluonteisesti toimivan kuoron tarkoitus on tarjota taitaville mieskuorolaulajille ja niiden johtajille ammattimainen työympäristö, kuitenkaan häiritsemättä jäsentensä muiden aktiivikuorojen toimintaa. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 39 laulajaa eri puolilta Suomea aina Helsingistä Ouluun ja Porista Joensuuhun, ja kuoroa johtaa Suomen Mieskuoroliiton taiteellinen johtaja Paavo Hyökki. Koelauluja järjestetään eri paikkakunnilla aina tarpeen mukaan. Kuoro konsertoi Suomen Mieskuoroliiton tapahtumien yhteydessä muutaman kerran vuodessa eri puolilla Suomea. Liiton Miehet valmistautuu ensimmäisen levynsä äänittämiseen Suomen Kulttuurirahaston tuella tammikuussa 2023.

* * *
Ammattikuoronjohtaja Paavo Hyökki opiskeli Sibelius-Akatemian kuoronjohtoluokalla suorittaen kuoronjohdon A-tutkinnon vuonna 2012 erinomaisin arvosanoin ja valmistuen keväällä 2013 musiikin maisteriksi. Hyökki toimii taiteellisena johtajana Mieskuoro Laulajissa, Chorus Cathedralis Aboensis -sinfoniakuorossa, Suomen Mieskuoroliiton edustuskuoro Liiton Miehissä ja Lain Huudossa, joista kahdessa jälkimmäisessä niiden perustamisesta lähtien.
Hän on tehnyt yhteistyötä myös useamman kuoron ja orkesterin kanssa, joista mainittakoon EMO Ensemble, Key Ensemble, Lauluyhtye Rajaton, Club for Five, Radion Sinfoniaorkesteri (RSO) ja Helsingin Kaupunginorkesteri (HKO). Hyökki on toiminut vuodesta 2015 Suomen Mieskuoroliiton taiteellisena johtajana. Hänet on myös kutsuttu Sulasol 100 Laulu- ja soittojuhlien taiteelliseksi johtajaksi Jyväskylässä vuonna 2022. Lisäksi Hyökki on yhtyelaulaja, taiteellinen tuottaja sekä kysytty jäsen kuoro- ja lauluyhtyekilpailujen tuomaristoihin.