Koronaviruspandemia on vaikuttanut merkittävästi myös liiton toimintaan, kun kuorotoiminta oli käytännössä pysähdyksissä koko kevään, eikä normaaliin ole päästy palaamaan vielä syksylläkään. Paljon kuorotapahtumia ja konsertteja on jo jouduttu perumaan ja niiden toteutuminen on myös lähitulevaisuudessa epävarmaa. Erityisesti joulukonserttien peruuntuminen on ollut kova isku kuorokentälle. Myös liiton varainhankinnan kulmakivien, nuottijulkaisujen ja huomionosoitustuotteiden myynti on notkahtanut merkittävästi.

Voit tukea toimintaamme suomalaisten mieskuorojen hyväksi liittymällä liiton kannattajajäseneksi. Liiton kannattajajäsenmaksu on 100 euroa/vuosi ja ainaiskannattajajäsenmaksu 1000 euroa. Suomen Mieskuoroliiton kannattajajäseneksi voi liittyä joko henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö. Lue lisää ja täytä liittymislomake: https://forms.gle/3BoCJSnBm62wFgDA9

Kannattajajäseneksi liittyvä henkilö tai yhteisö sitoutuu maksamaan voimassa olevan kannattaja- tai ainaiskannattajajäsenmaksun. Kannattajajäsenyys jatkuu automaattisesti ja kannattajajäsenmaksu laskutetaan vuosittain tammikuun alussa, ellei kannattajajäsen irtisano jäsenyyttä edellisen vuoden loppuun mennessä. Ainaiskannattajajäsenmaksu laskutetaan vain kerran.

Liiton kannattajajäsenenä olet mukana varmistamassa liiton aktiivisen toiminnan myös tulevaisuudessa, asiantuntijapalvelut poikkeustilanteissakin sekä monipuoliset mieskuorotapahtumat ja -koulutukset, kunhan koronatilanne ne jälleen sallii. Kannattajajäsenille lähetetään liiton jäsenkirjeet ja muita tiedotteita toiminnasta, mikäli kannattajajäsen on antanut tähän luvan. Kannattajajäsenille voidaan myös tarjota erityisetuja liiton palveluista ja tuotteista. Liiton myyntituotteiden jäsenhinnat koskevat myös kannattajajäseniä.

Liiton kannattajajäsenenä mahdollistat muun muassa tällaiset tapahtumat tulevaisuudessakin: kuvassa karonkkaväkeä VI Kansainvälisen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailun karonkassa Tampereella huhtikuussa 2015. Kuva: Markku Pihlaja.