nUOTTIKOKOELMAT

Elämältä kaiken sain – Mutkattomasti mieskuorolle

9,90/KPL

Tänä syksynä ilmestyy jälleen uutta nuottimateriaalia mieskuorojen käyttöön. Elämältä kaiken sain eli alaotsikoltaan Mutkattomasti mieskuorolle on helposti lähestyttävä kokonaisuus, joka sisältää nopeasti omaksuttavissa olevia lauluja. Kokoelman sisällön on suunnitellut liittomme musiikkilautakunnan jäsen Mari Sillanpää.

”Tällä uudella julkaisulla on haluttu huomioida mm. vasta mieskuorolaulun pariin löytäneitä kuorolaulajia ja kuoroja vaikkapa niissä tilanteissa, kun kappaleita täytyy oppia nopeammalla aikataululla. Kokoelma on monipuolinen kattaus eri käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin sopivista lauluista, sovitettuna ja sävellettynä mieskuorolle. Seitsemästä kappaleesta osa on säestyksellisiä, osa säestyksettömiä”, kertoo Mari Sillanpää. Uusi nuottikokoelma sisältää myös kustakin laulusta lyhyen esittelytekstin, joka avaa valittujen laulujen pedagogisia ulottuvuuksia.

Julkaisu ilmestyy kuluvan syksyn aikana ja sen normaalihinta on 9,90 euroa/kpl. Nopean tilaajan etuna ennakkotilaukset 30.11. mennessä (huom! ennakkotilausaikaa jatkettu julkaisun viivästymisen vuoksi!) -10 % alennuksella ja yli 20 kpl tilauksiin vielä toinen samanmoinen -10 % alennus kaupan päälle! Tilaukset voi tehdä Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse tai WhatsAppissa 050 375 2248, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisäämme toimituskulut 6,90 euroa.

Julkaisun sisältö päivitetään tälle sivulle, kunhan viimeisetkin julkaisuluvat sovituksiin on saatu.