Tarjoamme toukokuun jäsentarjouksena jäsenillemme merkkilaulukirjat vain 19 euroa/kpl (Perus- ja Taitomerkkilaulut jäsenille norm. 24 euroa, Mestarimerkkilaulut norm. 28 euroa). Tilaa siis nyt nuotit kesän omatoimitreeniin, Oriveden kesäkursseille tai varusta jo kuoron nuottikaappi syksyn toimintaa varten!

Tarjoushinnat ovat voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 31.5.2021 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen samaa tuotetta myönnämme vielä -10 % lisäalennuksen! Tilauksen voi tehdä Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse tai WhatsAppissa 050 375 2248, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisäämme toimituskulut 6,90 euroa. Tuotteet on myös erikseen sovittaessa mahdollista noutaa toimistoltamme Helsingin Kaapelitehtaalta. Teemme kuitenkin edelleen osittain etätyötä emmekä ole paikalla päivittäin.

Ylläpidämme myös Facebookissa Merkkikuntoon kesäksi! -ryhmää: www.facebook.com/groups/merkkikuntoonkesaksi/ Tästä ryhmästä löydät harjoitusohjelman ja vertaistukea laulajamerkkikokonaisuuksien itseopiskeluun kohti Oriveden merkkilaulukurssia tai vaikkapa syksyn merkkisuorituksia varten. Vielä ehtii ryhmään hyvin mukaan!