Toimistollamme aloitti helmikuussa uusi tuotannon työharjoittelija Liisi Uusitalo, joka avustaa Helsinki Male Choir Weekend -tapahtuman järjestämisessä ja markkinoinnissa. Musiikki on Liisille sydämenasia ja työnsä kautta hän haluaa osaltaan olla mukana ylläpitämässä ja edistämässä erityisesti klassisen musiikin elinvoimaisuutta.

Liisi on työskennellyt sekä musiikkitapahtumien tuotannossa että lavalla. Hän valmistui Musiikkipedagogiksi Turun AMK:n Taideakatemiasta instrumenttinaan viulu, ja jatkoi klassisen musiikin opintojensa jälkeen kauppatieteen opiskelua Aalto-yliopistossa ja musiikkitieteen opintoja Helsingin yliopistossa. Konserttijärjestäjänä hän on työskennellyt muun muassa Kuhmon Kamarimusiikissa, Kemiönsaaren Musiikkijuhlilla ja Turun musiikkijuhlilla. Freelancemuusikkona Liisi on esiintynyt erilaisissa konserteissa ja tapahtumissa.

Liisin pyrkimyksenä on tuoda musiikin ilo ja sen tarjoamat elämykset yleisöä lähelle. Musiikki kuuluu kaikille ja jokaisella tulisi olla mahdollisuus kokea, miten paljon annettavaa konserttielämyksellä on. Mieskuorokenttä on Liisille uusi alue ja taiteenlajissa häntä kiinnostaa instrumentin persoonallinen sointi ja toisaalta rikkaan ilmaisuvoiman taustalla oleva vahva yhteisöllisyys ja saumaton tiimityö.

”Kiva päästä näkemään Helsinki Male Choir Weekend -tapahtuman myötä aitiopaikalta mittavan tapahtuman kulisseihin ja tutustua kuorolaulun maailmaan. Musiikissa parasta on valtava energia ja mukaansa tempaava intensiteetti, joka syntyy, kun taiteilijat antavat lavalla kaikkensa. Tapahtuma tuo taide-elämyksen myös ulos konserttisaleista, ja jokaisessa esityksessä musiikki ja konserttiympäristö luo omanlaisensa aivan erityisen tunnelman.”