Suomen Mieskuoroliiton perusmerkkikoulutus järjestetään Mikkelissä lauantaina 17.10.2020. Kurssin kouluttajana toimii liiton musiikkilautakunnan jäsen Ilkka Aunu, ja koulutuspäivässä on mukana myös liiton tuotemyynti- ja infopiste. Koulutuksen isäntäkuorona toimii Mikkelin Mieslaulajat, joka toivottaa kaikki mieskuorolaiset tervetulleiksi mukaan. Koulutuksen päätteeksi on myös mahdollisuus merkkisuorituksiin.

Koko päivän kestävä koulutus alkaa Päämajakoululla noin klo 10. Koulutuksen hinta on 20 euroa/osallistuja (ruokailut, matkat ja mahdolliset majoitukset omakustanteisesti), ja kurssin päätteeksi on mahdollisuus merkkisuorituksiin. Koulutukseen osallistujat voivat myös hankkia merkkilaulukirjat alennushintaan Perus- ja Taitomerkkilaulut sekä Serenadit 20 euroa/kpl, Mestarimerkkilaulut 25 euroa/kpl. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.10.2020 sähköisellä lomakkeella: https://forms.gle/nnEVDPmiBqUUM5zq5

Mikäli samasta kuorosta osallistuu isompi joukko laulajia, ilmoittatumistiedot voi toimittaa myös esim. Excel-muodossa liiton toimistoon toiminnanjohtaja@mieskuoro.fi.