Suomen Mieskuoroliiton taiteellinen johtaja Paavo Hyökki kannustaa mahdollisimman normaaliin ja turvalliseen kuorotoimintaan. Kuva: Markku Pihlaja.

Järjestämme Suomen Mieskuoroliiton jäsenkuorojen taiteellisille johtajille suunnatun webinaarin perjantaina 3.9.2021 klo 16-17.30. Webinaaria isännöi liiton taiteellinen johtaja Paavo Hyökki, ja mukana keskustelussa on myös liiton toiminnanjohtaja Aino Herranen. Webinaarin tavoitteena on tarjota syyskauden alkuun tukea ja käytännön vinkkejä mahdollisimman normaaliin ja turvalliseen kuorotoimintaan korona-aikana. Webinaarissa on myös aikaa kysymyksille ja hyvien käytänteiden jakamiseen osallistujien kesken.

Webinaari järjestetään Teams-videoneuvotteluohjelman välityksellä, ja siihen tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään edellisenä päivänä 2.9.2021 sähköisellä lomakkeella: https://forms.gle/Phgu2DLiMZf9YDZJA Osallistuminen on mahdollista työpöytä- tai mobiilisovelluksella tai suoraan verkkoselaimesta. Osallistumislinkki tilaisuuteen lähetetään webinaaripäivän aamuna.