Suomen Mieskuoroliiton tuotemyymälä palvelee myös poikkeustilan aikana. Liiton nuottijulkaisuja, cd-levyjä, huomionosoituksia ja muita myyntituotteita voi edelleen noutaa liiton toimistolta; sovi kuitenkin tässä tapauksessa noutoaika etukäteen, sillä pyrimme soveltuvin osin hyödyntämään suositusten mukaista etätyötä. Toimistomme on myös huhti-toukokuussa kokonaan suljettu 4.4.-13.4. sekä 25.4.-3.5.2020. Tästä syystä tarjoamme liiton jäsenkuoroille ja jäsenyhdistysten jäsenille huhtikuussa ilmaisen toimituksen tuotteistamme sekä suklaalevyn kaupan päälle. Nyt siis kannattaa täydentää nuotti- ja mieskuorotuotevarastot karanteeniharjoituksiin ja normaalitoimintaan palaamista silmällä pitäen!

Muista myös koko kevään voimassa oleva erikoistarjouksemme merkkisuoritukseen tähtäävistä tuotteista: https://mieskuoro.fi/kevaan-erikoistarjous-merkkilaulukirjat-19-euroa-stemmalevyt-15-euroa/ sekä 75-vuotisjuhlalogollamme varustettujen tukituotteittemme tilaukset 20.4.2020 mennessä: https://mieskuoro.fi/tukituotteet/

Ilmaisen toimituksen tarjoamme liiton jäsenkuoroille ja niiden jäsenille kaikkiin 1.4.-3.5.2020 tehtyihin tilauksiin ja huomionosoitustuotteiden anomuksiin. Marabou king size -suklaalevyn (eri makuja, 220-250 g) lisäämme nuottijulkaisujen, cd-levyjen sekä (75-vuotisjuhlalogolla varustettuja tukituotteita lukuunottamatta) tekstiilituotteiden tilauksiin niin kauan kuin niitä riittää. Tutustu koko tuotevalikoimaamme täältä: https://mieskuoro.fi/tuotteet/ Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi, WhatsAppissa 050 375 2248 tai FB-viestillä.