Suomen Mieskuoroliiton seuraava lauluyhtyekilpailu järjestetään ja ”Lauluyhtyeiden Keisari” valitaan Tampereella 12.10.2019. Kilpailu järjestetään Oktoberfest-tapahtuman yhteydessä Mieskuoro Laulajien Laulumajalla. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Nokian Panimo, jonka Keisari-olut on myös virallinen Oktoberfest-olut. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lauluyhtyekilpailuun voivat osallistua kvartetit ja muut 3-8 laulajan miesyhtyeet, ja pakollinen teos tulee valita liiton nuottijulkaisuista Juomalauluja II (2017) tai Serenadeja (2019). Kilpailun osallistumismaksu on 100 euroa yhtyeeltä, ja palkintoina jaetaan yhteensä 1000 euroa sekä kiertopalkinto Saken Kannu. Kilpailutuomariston puheenjohtajana toimii liiton taiteellinen johtaja Paavo Hyökki ja muina tuomariston jäseninä lauluyhtyeammattilainen, Rajattoman sopraano Essi Wuorela ja kuoronjohtaja, liiton musiikkilautakunnan varapuheenjohtaja Anneli Julén.

Kilpailun palkinnot jaetaan ja parhaimmistoa kuullaan myöhemmin illalla Oktoberfest-juhlinnan yhteydessä. Lauluyhtyekilpailun osallistujille Oktoberfest-ilta ruokailuineen ja juomapaketteineen kustantaa vain 20 euroa/hlö (norm. 35 euroa/hlö). Sekä kilpailuun että tapahtumaan tulee ilmoittautua 30.9.2019 mennessä.

Lisätietoja ja kilpailun säännöt: https://mieskuoro.fi/oktoberfest2019/
Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/2ZchZ5QbT5SPhJhS7

Kuva: Pienet Sievät lauluyhtyekilpailussa Mikkelissä 24.3.2018 © Tomi-Pekka Niukkanen