Huhtikuun aurinkoisina päivinä on hyvä hetki uudistaa vaatekaappia! Saat nyt Suomen Mieskuoroliiton t-paidat, hupparit ja sukat jäsentarjouksena -30 % alennuksella. Pääsiäiseen ja kevääseen sopivat erityisesti “Mieskuorossa on munaa!” -t-paidat ja oranssit Madetoja-hupparit. Osaa tuotteista on jäljellä enää pieniä määriä hajakokoja, joten toimi nopeasti!
T-paita ”Mieskuorossa on munaa!” 10,50 euroa/kpl
– musta paita sinisellä painatuksella
– miesten koot S–3XL, naisten koot S–XXL
– norm. 15 euroa
T-paita ”Peruskallio” 7 euroa/kpl
– musta paita harmaalla painatuksella (Sibelius, Kuula, Madetoja ja Palmgren)
– miesten koot M ja XL
– norm. 10 euroa
T-paita ”Madetoja2015” 7 euroa/kpl
– musta paita oranssilla Madetoja-painatuksella
– miesten koot S ja XL
– norm. 10 euroa
Huppari ”Madetoja2015” 15,40 euroa/kpl
– oranssi huppari mustalla Madetoja-painatuksella
– miesten koot M-XXL
– norm. 22 euroa
Kukkosukat 7 euroa/pari
– mustat pukusukat hopeanharmaalla kudotulla kukkologolla
– koot 40-42, 43-45, 46-48
– norm. 10 euroa
Paidat ovat laadukkaita Fruit of the Loom -paitoja (t-paidat Valueweight, huppari Lightweight). Sukat on valmistettu Nurmeksessa Teseman sukkatehtaalla.
Tarjoushinnat ovat voimassa liiton jäsenkuoroille ja niiden laulajille 2.5.2021 mennessä tehtyihin tilauksiin. Yli 20 kpl tilaukseen samaa tuotetta myönnämme vielä -10 % lisäalennuksen! Tilauksen voi tehdä Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse tai WhatsAppissa 050 375 2248, sähköpostitse mieskuoroliitto@sulasol.fi tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisäämme toimituskulut 6,90 euroa. Tuotteet on myös erikseen sovittaessa mahdollista noutaa toimistoltamme Helsingin Kaapelitehtaalta. Teemme kuitenkin edelleen osittain etätyötä emmekä ole paikalla päivittäin.